11. huhtikuuta 2017

Mitä terrieriin uppoaa?

Olen ollut viime aikoina tosi huono valokuvaaja, ja kamera onkin asunut lähinnä autossa. Ja kun ei ole tullut kuvailtua, niin blogiakaan ei ole kiva päivittää ilman kuvia, nyt kuitenkin vähän erilaiseen aiheeseen, johon en välttis nyt tarvitse oma ottamia kuvia. 

Siispä mitä meidän Välkkyyn uppoaa päivän aikana?
Jos nyt halutaan heittää vähän huumoria, niin se syö pääosin nännikumia, kissan paskaa, ketun paskaa, mädäntyneitä omenia pihalta, grillattua makkaraa, onnettomia sormia, ben&jerrys jäätelön pahvipaketin, kissankarvoja ja tietysti kaikki ruuantähteet.
Kyllä sille kelpaa kuitenkin välillä sen ihan oma ruokakin, joka tällä hetkellä pääosin koostuu nappulasta, syystä x koska meiltä on liha lopussa.
Nappulana meillä on itseasiassa Purenaturalin 2kg pussi, ainoa vaan ettei pussi sisällä nappulaakaan purenaturalia..
Oon kaatanut kaikkien muiden nappulasäkkien sisällön tähän pussiin, koska siinä on niin kiva sulkija.
Mitä merkkiä sielä sitten oikeasti on? Jos en nyt väärin muista niin siellä on ainakin Barking Headsin Puppy days Chicken, Salmon & Trout ja Carniloven Puppy Salmon & Turkey nappulaa.
Välkky saa nappulaa noin 2dl päivässä ja se painaa tällä hetkellä jonkun 6kg ja ton Barking headsin annosohjeen mukaan sen pitäisi saada päivässä noin 160-180 g. Eli oman laskutoimituksen jälkeen se saisi nyt päivässä 100g nappulaa eli taulukon mukaan 60-70g liian vähän, mutta koska toi koira oikeesti syö muutakin kun sitä nappulaa, niin mielestäni 100g nappulaa riittää.

Ja jotta se varmasti saisi kaiken tarvitsemansa, niin kuppiin lorahtaa noin teelusikallinen Nutrolin pentuöljyä, joka on vissiin hyvää aivoille. Mä en oikeesti hehkuta mitään tietttyä ruoka-tai öljymerkkiä, enkä mä varmaan olis tätä Nutroliakaan ostanut jos täältä olis jostain saanut ihan lohiöljyä, kun en yleensä niin perusta näistä kasvirasvajutskista.
Täytyy kuitenkin sanoa, että pennulle on maistunut nappula paremmin kun siinä on ollut tätä Nutrolin öljyä...
Öljyn lisäksi ruokakuppiin menee hyppysellinen Norjalaista merilevää jota ostin Unessalta kuukausi takaperin. Oli sen verran edullista kun noin 200g ja maksoi 3 euroa, ja tää kestää muutaman kuukauden ton kokosella koiralla.

Nyt kun saatiin koirien pakastin pestyä, niin voin taas käydä hakemassa vähän lihaa Välkylle. Mä oon tykännyt käyttään tällä ihan Mushin ja Best in raaka-tuotteita, koska niitä saa melkein joka paikasta.
Eniten oon varmaan käyttänyt noita Mushin helppoja pullia ja niissä varmaan eniten makua Sika-Lohi ja taas Bestin tuotteista käytän broilerin eri luun osia sekä naudan rustoluita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!