29. joulukuuta 2012

Ensvuonna se muuttuu, kaikki paremmaks haihtuu. Uus vuosi kun vaihtuu.

Joulu meni ohi alta aika yksikön. Jouluaattona eli tuolloin 24.pvä, meidän 10-vuotias ajokoira Jami meni tosi huonoon kuntoon ja Teemu oli sen sitten kantanut sisään. Koira oli vissiin halvaantunut selän takia, eikä se itse pystynyt kävelemään, vaan sisälläkin vain raahasi itseään etujaloilla. Kuin ihmeen kaupalla parissa päivässä se parantui ja nyt juoksee jo pihalla kuin villivarsa. Pirtissä se kuitenkin asuu lähinnä. 




Olisikohan ollut torstaina kun vanhimmalla terrillä Ellalla alkoi juoksut ja heti perään sen tyttärellä Emmalla. Ja Jami on nyt sitten tiuhaan tahtiin käynyt narttujen häkkien luona. Se on suurelta alalta merkannut häkit, niin ettei varmasti muut urokset tule lähimaille. 
Jami on myös useampaan otteeseen tänään karannut sisältä pihalle narttuja katsastamaan. Toivotaan ettei Roosalla ala vielä juoksut samaan syssyyn, kun Roosa on ketjussa ja sehän on sitten Jamin helpompi lähestyä... Herra on kyllä joka kerta käynyt tarkastamassa josko Roosallakin jo alkaisi. 



Tuuli sen sijaan... Joopajoo, eilen illalla se hyppäsi sänkyyn ja kusi sitten ihan keskelle sänkyä. Me kun luultiin että se on oppinut jo sisäsiistiksi. Ja se tässä kummaa onkin, yleensä se pyytää ulos jos on tarvetta, mutta nyt se ei edes pyytänyt. Ja sama homma aamulla... että kerkes uudet lakanat oleen ihan yhden yön sängyssä. Nyt on sitten nopeasti yritetty kahta isoo lakanaa, kahta isoo peittoo ja niiden lakanoita ja vielä patjaa pestä pois kusesta. Tuulin aikakaudet sisällä on pian pisteensä päässä, täytyy nyt ostaa lämmitin Hempan vanhaan koppiin ja vaihtaa Tuuli siihen, niin saa yöt kyllä nukkua kopissa. Onhan se jo kohta 5kk vanha, niin saa kyllä oppia oleen häkissa yötkin, jos ei sisäsiisteys kelpaa. 



Sen verran voin kirjoittaa tänne että, Tammikuun 26.pvä meille tulee perheenlisäystä. 
En ole kenellekkään vielä kertonut että mikä tai kuka, ainoastaan Teemu tietää asiasta. Siitä sitten lisää tammikuussa ;) 

2 kommenttia:

  1. Voimia! Miksi koirien pitää lähteä niin nopeasti ja nuorina? :""(

    VastaaPoista
  2. Niimpä :/ mutta onneks sai asua yhdessä kodissa koko elämänsä, kun oli syntynytkin täällä

    VastaaPoista

Jätähän kommentti, kiitos!