6. toukokuuta 2016

Päiväkirjan kannet

Mä en oikein tiedä voinko suojella itseäni nyt sanomalla että on ollut kiirettä, että sen takia blogi elelee taas hiljaiseloa. Näin keväällä vaan yleensä on niin monta rautaa tulessa samaan aikaan, etten voi revetä ihan joka paikkaan.


Kaikista eniten itseäni harmittaa se, miten vähän on tullut ulkoilutettua kameraa. Siis todella vähän, viimeksi otettut kuvat on vissiin  viime kuulta. Tämänkin postauksen kuvat on tainneet täällä pyörähtää jo useampaan otteeseen, mutta ei voi mitään ennenkö saan uusia kuvia.

Olen mä silti pitänyt päiväkirjaa meidän tekemisistä, ihan sen takia että muistaisin mitä ollaan tehty.
Mulla on siis Veetille ns. päiväkirja mihin kirjotan kaiken mitä ollaan tehty.
Tässä muutama juttu sieltä:

28.4.2016 Torstai
Veeti trimmattiin, peppuhousut lyheni huomattavasti. Myös rinnasta ja kaulasta lyhennettiin karvaa. 

29.4.2016 Perjantai
Käytiin illalla pitkällä lenkillä, koira sai päästellä ylimääräiset energiat pois. Mentiin mm. metsässä ja pellolla. Kesto 2,5 tuntia.

30.4.2016 Lauantai
Käytiin retkeilemässä metsässä, kuljettiin vähän kuinka sattuu eikä välillä tiedetty edes missä oltiin. Koira nautti suunnattomasti. 

1.5.2016 Sunnuntai
Käytiin Pesämäessä hiekkamontuilla, sinne oli kertynyt paljon vettä jossa käytiin totuttamassa Veetiä veteen. Kunnon siedätyshoitoa raukalle, loppupeleissä meni jo juosten veteen. JES! 
Veeti kastoi talviturkin!



Eilen käytiin vain pikkulenkki molempien poikien kanssa, kun oli niin kuuma. Väinöllä varsinkin, jonka karvanlähtö on vasta alkamassa. Harmittaa niin ne Väinön valjaat, kun ne on juuttuneet postiin. Ovat siis kohta viikon olleet Tampereella lajittelussa, en kyllä sitten ymmärrä yhtään. Toivottavasti saataisiin valjaat ensiviikolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!