24. tammikuuta 2013

Sinisiä tähtiä ja vaaleenpunaisia lampaita

Vaikka Väinö olikin aika extempore ostos, niin päivääkään en ole vielä katunut, on se vain niin hieno persoona joka on hurmannut useat sen touhuja katselleet. Keskiviikkona sillä oli vähän huono päivä, kun on ottanut omaksi paikakseen tuon kiikustuolin alla makoilun. Ja tietysti kun eivät kaikki aina huomaa että se sielä makaa, niin ihan hännän pää sitten jäi alle ja kauhia huuuto tietysti kun sattui niin paljon :( Verta tuli, mutta ei onneks menny kun ihan pieneltä alueelta hännänpäästä karvat läks. Tänään sille sitten kävi samanlailla, mutta vain vas. etutassu jäi alle.. Josko se jo oppis ettei sinne ole menemistä tai joudutaan kiikustuoli poistamaan talosta. Ajateltiin tehdä sille ihan oma suojapaikka keittiöön, minne väinö voi sitten mennä ns. piiloon.

Tänään kuitenkin Teemu piti vapaa-päivän ja päästiin käymään parkanossa, että sain hoidettua vähän asioita. Väinö lähti meidän mukaan tietenkin, ja vaikka aluks taas pelotti niin loppuviimein se nukkui rauhassa takapenkillä peiton päällä. Palattuamme takaisin käytiin vielä rautakaupassa hakemassa Väinölle J&V pentu 10kg säkki, ja näytti paremmin maistuvan kuin hauhaun penturuoka. 

Kovasti poika sosiaalistuu, kun Tuulin kanssa on ollut yöt ja tänään oli päivällä Tuuli ja Jamikin sisällä, kun Jami oli aamulla repinyt häkin auki. Luonnetta pojulla ainakin on, osaa välillä oikein kunnolla komentaa 5kk ikästä Tuulia.






3 kommenttia:

  1. Hei sullakin on blogi! Tai näköjään parikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aikani kuluks ja omaksi iloksi oon kirjotellu :)

      Poista
    2. Nonniin, vähän sama homma :) kirjottelen kans nemolle ja jennille blogia, käy kurkkaamas jos kiinnostaa :)
      vispilavarvas.blogspot.fi

      Poista

Jätähän kommentti, kiitos!