26. toukokuuta 2015

VAROITUS! Nostattaa kissakuumetta


Aika on mennyt ihan hirvittävän lujaa, varsinkin kun katselee meidän kissanpentuja :3 Kylläpä ne on jo isoja, vielä kaksi kuukautta saan niitä katsella, ennenkö toivottavasti lähtevät uusiin koteihin.
Tosiaankin pentuja on enää kolme, neljäs ja kaikista heiveröisin Taikapentu menehtyi :( Nukahti syliini yhtenä iltana eikä enää herännyt. Niin kaunis pikku Taika ♥
No porukkaan jäi sitten Tiuku, Tuukka ja Topi. Vaikka Tuukkaa olenkin sanonut leijonaksi, koska siltä se rupeaa muistuttamaan :D


Nää kaverit on kyllä oikeen sydänten valloittajia. Jokainen on erilainen persoona ja mahtavia ovat kaikki luonteeltaan. Olen vähän ounastellut jättäväni Tuukan kotiin. Vaikka alussa oli tarkoitus etsiä kaikille kodit, pikku jellona on vain niin ihana!
Ja olen luonut sen kanssa välillemme jo jonkinmoista sidettä ^^.


Vaikka Topi oli aluksi se porukan arkajalka, niin voipojat minkä muutoksen se on tässä parin viikon sisällä tehnyt. Herra on ensimmäisenä joka paikassa ja kiusaa siskoansa koko ajan. Ei mitään tietoa enää arkuudesta.


Kaikki kolme osaavat jo käydä asioimassa "potalla" (hiekkalaatikolla) ja välillä hiekat lentää joka paikkaan, kun yritetään oikein syvälle kaivautua.
Myös kiinteää ruokaa jo syövät mielellään, vaikka Ruska niitä vielä käy imettämässäkin. Ollaan tosiaan syötetty raakaa broileria sekä Pro planin junior märkäruokaa.

Topi ja Tiuku ovat siis taas vapaana, koska varaukset niistä peruttiin. Ja päätinkin eilen, että ne lähtevät joko samaan kotiin tai vain perheeseen jossa on jo kissa kaveriksi. En myöskään luovuta näitä mielellään vanhan kissan kaveriksi, koska eihän sellainen enää jaksa leikkiä niin paljon tälläisen pienen vintiön kanssa. Joten jos joku tietää ketään joka olisi kissaa vailla, mieluiten Satakunnan tai Etelä-Pohjanmaan alueelta, niin tänne viestiä vain :)
Minulle voi myös laittaa sähköpostia klouvni(at)live.fi osoitteeseen.



Täydellisin Frontside ollieeen :D




2 kommenttia:

  1. Voi Taikaa <3 ja muutkin, ihania pentusia! <3 Onneksi meillä on hakusessa kissa tai kaksi kaverusta/sisarusta tallikissoiksi (tallissa ilmalämpöpumppu ja upeat tilat muutenkin kissoillekin) jahtaamaan hiiriä, mutta päädyttiin sitten kuitenkin leikattuihin ja täysikasvuisiin yksilöihin lopulta jotka vailla kotia maalta syystä tai toisesta, muuten olisin vakavissani miettinyt reissua Savosta pohojanmaalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah joo olis voinut jo se matka pitkästyttää :D
      Taika </3

      Poista

Jätähän kommentti, kiitos!