20. kesäkuuta 2015

Top 10 Inhokit

Tämä on siis Top 10 jatko-osa, jossa kerron 10 inhokki rotuani, sekä syyt miksi en itselle ottaisi. En halua loukata tällä ketään, nämä 10 inhokki rotua ovat vain sellaisia joita en itselleni ottaisi.


Napolinmastiffi
Jos saan sanoa, niin voiko koira tästä enää rumemmaksi muuttua. Entä minkähänlainen terveys tälläisellä koiralla on?

Mäyräkoirat


Tämä menee nyt vähän siihen että mäyräkoirat on kyllä tosi söpöjä ja kivoja, mutta en näe itseäni mäyräkoiran omistajana, koskaan. Minulle terveys on koiralla kuitenkin kaiken a ja o, ja mäyris ei tietääkseni kuulu terveimpiin rotuihin. 

Cockerspanieli


Jos saisin käsiini vuoden 1930 cokkerin, voisin jopa harkita koiran hankkimista. Mutta tämä nykyaikainen cokkeri on kyllä toinen tapaus, kertokaapa kuinka tämä mahtipontis turkkinen kaveri toimii alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan eli noutajana? 

Kingcharlesinspanieli


Toi kuono! Vai vaiko sitä kuonoksikaan enää sanoa, mutta se on kamala. Ja mitäs ne puheet ettei aivot mahdu päähä, eikä asialle pikkuhiljaa vois tehdä jotain. Anteeksi nyt jos loukkaan jonkun tunteita, mutta tämän rodun kasvatus voitaisiin heti pikimmiten lopettaa!

Mopsi


Tiedän että nämä on luonteeltaan ihan valloittavia persoonia, mutta en vain hyväksy. Kaunis se ei ole, ja enemmän säälin koiraa. 

Chihuahua


Rodussa ei sinänsä ole mitään vikaa. Sehän on söpö pieni rotanpoikanen, niin luitte oikein. Jos meillä olisi noin pieni koira, niin se liiskaantuisi joko jonkun alle tai joku saattaisi jopa juosta sen yli. 

Kiinanpalatsikoira


Ei ikimaailmassa, tuollaiseen en varmasti koske. Voin vain kuvitella miltä tuo näyttää ilman karvoja. Selkäpiitä karmii ajatuskin. 

Englanninbulldoggi


Mikä tässä ihrakasassa miellyttää? Se kun se röhkii niinkuin sika? Vai se kun se kuorsaa pahemmin kuin ihminen. Ei pysty astumaan luomuna, ja tuskin synnyttämäänkään.

Amerikankarvatonterrieri


Rodussa itsessään ei kai ole mitään vikaa, en vain voi hyväksyä näitä nakukoiria, kyllä koiralla jonkunmoinen turkki pitää olla. Toisaalta näitä on vissiin turkillisenakin. 

Apinapinseri


Ruma, eikä ole omaan mieleen mitenkäänpäin. 

2 kommenttia:

  1. Cockerin sijaan kuvassa on jenkkicockeri + enkkucockereista on olemassa myös käyttisversio. Ne onkin tosi siistejä menijöitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa no cokkeri kun cokkeri, ne nyt on melkein saman näköisiä kaikki. Käyttislinjaisiin en ole tutustunut ollenkaan, mutta tuntuu kyllä että joka rodulle rupeaa olemaan käyttis että näyttis versio. :/

      Poista

Jätähän kommentti, kiitos!