29. maaliskuuta 2016

Kesä tulee ryminällä


Joudun surukseni ilmoittamaan, ettei meille tule pentukesää. Ei pentukuvilla täytettyjä postauksia, eikä mitään siihen asiaan viitaten. Vaikka kuinka minulla on pentukuumetta, ja olisi ihana saada pentu kotiin, niin on aika sulloa pentuhaaveet hamaan tulevaisuuteen.
Päätin asiasta oikeastaan jo silloin, kun sain kuulla ettei toivomastani yhdistelmästä syntynyt pentuja. Sen jälkeen elättelin toiveita yhdestä toisesta pentueesta, mutta kun asiat eivät aina mene niinkuin haluaisi.
Niin ei varmaan ollut tarkoitettu, uusi koira tulee sitten kun se täydellinen koira minulle löytyy.
Toistaalta nyt voin paremmin keskittyä muuhun, sillä meille on tulossa jotain jota olen odottanut koko pitkän talven. Ai mikä se on? No Kickbike <3
Ajattelin alkuun hankkivani vain uuden pyörän, mutta olen aina ollut huono pyörän kanssa. Minusta tuntuu niin epävarmalta pyöräillä, kun tavallaan on jalat irti maasta. Tämähän meinaa myös sitä, että on pitää varusteet päivittää.
Veetille on jo tulosa uudet valjaat (ZeroShortit), mutta vielä pitäisi löytää sopiva panta. Onhan tuolla piskillä vaikka minkämoista pantaa, mutta ei oikein sellaista kun tarvitsisimme.
Jos mä oikein innostun potkuttelusta, niin voi olla että blogissa tullaan näkemään enemmän Sutkia. Ja pitää siis hankkia myös Sutkille potkutteluun omat varusteet, koska ikävä kyllä tuolle puikulalle ei mahdu Veetin varusteet ja Väinön varusteet on liian isoja hoikkapojalle.


Mä kyllä odotan niin paljon jo kesää, viime päivinä on ollut jo niin lämmintä ja aurinkoista. Kesäksi mulla on on jo jonkin verran tehtävä listaa, jossa muunmuassa on paljon retkeilyä koiran kanssa.
Mulle on myös tulossa iso temppukirja, jos siitä olis meille vähän apua. Netistäkin kyllä löytää temppujen opettelu ohjeita, mutta aina ei yksinkertaisesti jaksa olla koneella.
Luonnoslaatikossa viruu kasapäin postauksia, jotka vain odottavat puhtaaksi kirjoittamista. Tuntuu vain, että aikaa on aina liian vähän.
Mydaytä on  myös pyydetty ja kyllä sellainen taitaa tullakkin, mutta taidan sen kuvaamisen jättää viikonlopuksi, näin viikolla kun on aika rajallinen määrä aikaa kuvaamiseen.


HOX! VIELÄ ON VIIKKO AIKAA OSALLISTUA ARVONTAAN! :) 
Klikkaa itsesi arvonta postaukseen TÄSTÄ!

2 kommenttia:

  1. Ai teillä meni pentusuunnitelmat pipariksi, voi harmi :(
    Ootko muuten tulossa ensi viikon lauantaina kankaanpään näyttelyyn kuvaamaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei ainakaan tänä kesänä oo pentua tulossa, kattoo jos syksyllä on joku kiinnostava yhdistelmä.
      Tarkotus olis tulla, mutta en oo vielä varma asiasta.

      Poista

Jätähän kommentti, kiitos!