4. huhtikuuta 2016

PrimaCatin Tuotepaketti #deluxeprimacat #fiksuvaihto


Meidän kissat pääsivät tosiaan Deluxe PrimaCatin Fiksuun Vaihtoon. Ja meille saapuikin nopealla toimituksella ylä kuvassa näkyvä boxi. Paketissa oli ruokaa noin 2 viikoksi. Meillä tätä ruokaa pääsi kuitenkin maistelemaan Mustiinan lisäksi, Mustiina äiti Miisu ja kaksi adoptiopentua Tassu ja Rölli.
Paketissa oli mukana myös esitteitä, josta pääsi lukemaan esim. kissan ruuan tarvemäärän sekä miten vaihtaa ruokaa. Esiteessä oli myös erikseen kaikista ruuista tuotekuvaukset. PrimaCat on laadultaan parasta, mitä marketista saa. Sitä voisi verrata yhtä hyväksi kuin lemmikkiliikkeiden ruuat. PrimaCatin ruokaa on helppo hankkia, koska sitä löytyy perus ruokakaupoista ja se taitaa olla ainut kissanruoka markettihyllyssä joka on oikeasti laadukas. 


Meidän boxista paljastui 4 pussia Cuddly Kitten kuivaruokaa, joka on tarkoitettu juuri kissanpennuille. Nappuloiden koko oli mielestäni juuri sopiva pennuille, mutta myös meidän Miisu tykkäsi näistä paljon.
Meidän kissat eivät oikein ole olleet kuivaruuan ystäviä, mutta tätä kun laittoi kuppiin, niin ei mennyt kauaa kun kuppi oli jo tyhjennetty.



Annosaterioita tuli 12 kpl 5 eri makua ja jotka kaikki olivat Patee muodossa.
Mustiina on aina ollut todella nirso ruuan suhteen, mutta nämä oli kyllä ihan sen lemppareita.
Avausmekanismi oli todella helppo, eikä näistä saa sormen päitä reijille, niinkuin useista muista purkkimuodossa olevista ruuista.


Annospussipakkauksia tuli yhteensä neljää eri makua ja kaikki paketit sisälsivät neljä pientä pussia.
Ruoka-kriitikko Mustiina hylkäsi näistä heti nuo siniset pussit, mutta ne maistuivat hyvin Röllille ja Tassulle, jotka ovat kaikki ruokaisia.
Keltaiset pussit maistuivat Ruoka kriitikolle, mutta ensin meinasivat nekin jäädä kuppiin.

Plussat
+ Hinta/laatu-suhde hyvä
+ Sisältää paljon lihaa
+ Löytyy ruokakaupoista
+ Hyvä maistuvuus
+ Viljaton, Sokeriton, eikä sisällä keinotekoisia aineita

Miinukset
- Pennuille tarkoitettua kuivaruokaa ei ainakaan meillä tunnu löytyvän kaupoista.
- Kaikkia tuotteita ei löydy kaupoista
- Saatavuus kaupoista vielä vähäinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!