22. heinäkuuta 2016

Autokaupoilla ja lenkkeilyä

Huhuh.. me tultiin juuri kotiin, oltiin katsomassa uutta autoa. Tarkotus oli vaan käydä porukoilla, mutta lähettiinkin kattoon vähän matkan päässä olevaa farmari autoo. Se auto oli ihan mieletön, just sellanen mun unelmien auto, mahtuu koirat ja mahtuu "lapset", niin siis meille ei ole tulossa vielä lapsia, mutta sitten joskus. Väri ei ollut mitenkään silmiin pistävä, sisätilat olivat siistit ja mikä parasta siinä oli ilmastointi! Näin vanhan auton omistajana, arvostan todellakin ilmastointia, varsinkin näin kesällä.


Vielä ei tosin olla uuden auton omistajia, mutta ollaan kyllä tultu tässä mietinnässä siihen tulokseen, että jos se auto on vielä huomenna sielä, niin käydään se kyllä hakemassa. 
Kyseessä on siis dieselfarkku, ja mies kyllä ihastu autoon heti, kun oli sillä kilometrin ajanut, oli kuulemma tosi hyvä ajaa. 
Uusi auto on ollut hankintalistalla ehkä vuoden, ja nyt vasta tästä autosta tuli sellanen "ahaa"- elämys.
Kerron autosta sitten lisää, jos päätettään se hakea.


Veeti on nyt viikon syönyt uutta ruokaa, ja kyllä oon tykännyt! Veeti ei oo enää piereskellyt, joka on täyttä plussaa, koska koiran pierut on ihan kamalan hajuisia. Olin aika skeptinen energia- ruuasta, jossa on vain 10% rasvaa, mutta tämä ruoka kyllä on yllättänyt. Veetillä on ihan erilailla energiaa/virtaa kuin ennen. Se on kuin duracelpupu viilettäessään ympäri ämpäri ilman suuntaa tai määränpäätä. Lihapäivinä se saa nappulaa jotain 100g ehkä, en oo niin laskenut, koska se on pysynyt niin hyvässä kunnossa.  Muulloin se saa noin 150-200g. 


Veeti pääsi keskiviikkona juoksemaan Hempan kanssa, ja kyllä vanha Hemppa tykkäsi! Veetikin tykkäs Hempasta, niin kauan kun vanha herra jaksoi juosta sen kanssa kilpaa. Mentiin noin 3km lenkki, mutta koirat kyllä juoksi enemmän kuin sen verran. Molemmat oli lenkin jälkeen aivan naatti ja nukkuivat kuin porsaat yönsä. 

Näin käy joskus, kun yrittää isotella :D 

Se kun yks kuva onnistuu sadasta, joskus koira on vaan liian nopee. 
Väsynyt kansalainen juoksemassa kotiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!