6. heinäkuuta 2016

Kun kuu on täysi on mentävä


Kauheasti on tapahtunut sen jälkeen, kun olen viimeksi kirjoittanut. Tosin olen ollut menossa aika hyvin viimeiset kaksi viikkoa, ettei ole kauheasti mitään kerennyt tänne päivittämään.
Mistä sitä aloittaisi..., no ollaan kelien salliessa lenkkeilty paljon ja pidetty koirien kanssa hauskaa. Yläkuvassa Väinö on vetänyt rengasparia 400 metriä kotipihasta metsään, kuvan oton jälkeen kännyttiin takaisin kotiinpäin, koska lämpötila rupesi nousemaan.
Vetotreenit on sijoittuneet suurimmaksi osaksi aamuun, kun aurinko on ollut vielä pilvien takana, ja nurmi on ollut vielä yön jäljiltä märkä.
Veeti on saanut juosta mukana irtonaisena, ja se onkin välillä käynyt juoksun lomassa morjestamassa Väinöä ja antanut pusuja sen poskille.
Välillä ollaan käyty porukalla uimassa ja välillä vaan hölläilty ja nautittu kesästä.


Kissanpennut on lähteneet omiin koteihinsa ja kotiin jäi yksinäinen Karvinen. Tosin on täällä vielä kolme pienempää rääpälettä, mutta Karvinen ei ole tajunnut vielä ettei niitä voi motata samallalailla kuin sisaruksiaan sai. Karvinen menee lokakuussa (muistaakseni) leikkaukseen, koska en halua elää samassa talossa leikkaamattoman kollin kanssa. Hyvin yksinkertaista.

Viime sunnuntaina me käytiin pallotelemassa pieniä 6 viikkoisia ajokinpentuja, jotka oli ihan täysiä sydämen sulattajia. Tällä viikolla niistä yksi muuttaa meille, joten ehkä mun pentukuumeeni saa tarpeeksi pentukakkaa.
Me ollaan mietitty pennulle nimeä ja mä olen ollut kahden vaiheilla; Heta ja Hilu kuulostavat molemmat sopivilta nimiltä ja ne sointuvat hyvin huudettaessa. Ne ovat myös helposti lausuttavissa ja hyvin yksinkertaisia.
Blogin puolellekkin varmasti ilmestyy pentusaastetta.

Dreeveri narttu Emppu
Tämä viikko me on oltu naapurissa (Tepan veljen luona) rakentamassa tarhaa koiralle. Harmi etten muistanut ottaa kuvaa siitä millainen vanha tarha oli, koska se oli kamala. Eihän sitä oltu käytetty moneen vuoteen edes.
Tarha värkki oli sen verran hyvässä kunnossa, että ainoa mikä vaihdettiin oli tolpat ja portti/ovi.
Tarha on kyllä ihan jäätävän suuri yhdelle pienelle koiralle, mutta sen saa onneksi tarpeen vaatiessa puolitettua kahdeksi tarhaksi.

Tämmöinen siitä nyt sitten tuli. Tarhan eteen tulee vielä hiekka ja Tepa teki häkkiin myös pukin..
Tässä tarhassa on ainakin tarpeeksi neliöitä koiralle, varsinkin kun kyseessä on 8kk ik
äinen dreeveri narttu Emppu. Emppu on sama kaveri, joka oli pentuaikana mulla hoidossa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!