16. joulukuuta 2012

Rakkauspakkaus ♥

Viime viikko oli ehkä hauskin pitkästä aikaa! Tuuli on ollu nyt tosi kiltti ja se osaa jo pyytää ulos jos on kakkahätä, ei oo silti ihan sisäsiisti viel kun välillä pissaa sisälle, mutta onneks osaa pissata jo pelkästään lehdelle. 
Tuuli nukkuu sisällä vielä, sillä se ei vielä pärjäis pihalla varsinkaan noilla pakkasilla. Se nukkuu aina yöt omassa pedissä, mutta otetaan se illalla välillä meidän sänkyyn, että se rauhottuis. 



Olis tosi kiva jos sillä olis suurinpiirtein saman ikänen koira kaverina, niin se sai purkaa energiaa sen kanssa leikkimiseen. Me kun ei Teemun kanssa joka päivä ehitä sen kanssa leikkiin. Varsinkin kun Teemu ei voi viedä sitä paljoa mettällekkää opetteleen ajokoiran elämää, kun täälläpäin on niit susia. 
Meil oli kuitenkin yks ilta kauheesti energiaa, ja leikittiin pennun kanssa ja oltiin sen kans tosi paljon. Loppuun vielä kuvasatoa.








Se on jännä miten ekojen ja viimesen  kuvan päivämäärillä ei oo paljoa eroa, itse asiassa viimonen kuva on otettu muutamaa päivää ennen ensimmäisiä kuvia ja täs viimoses kuvas Tuuli näyttää ihan pieneltä pennulta vielä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!