11. tammikuuta 2017

Lukulistan täyttöä

Kaipailisin pian lisää luettavaa, lukulistani on ruvennut hupenemaan kun liian moni bloggaaja on lopettanut.

Siispä tässä on pari kriteeriä josta edes jonkun pitäisi natsata blogisi kanssa, voit myös mainostaa blogia jota itse luet.

Tärkein kriteeri blogille on, että siinä esiintyy koira. Luen kyllä jonkin verran myös muita blogeja, mutta silloin blogissa pitää olla paljon hyvälaatuisia kuvia.
Suosin blogeja jossa on paljon kuvia ja että kuvat ovat hyvälaatuisia. Olen kiinnostunut lukemaan metsästyksestä, vetoharrastuksesta, terriereistä, koiran koulutuksesta ja retkeilystä.

Toivon myös että blogi olisi suhteellisen aktiivinen, eli postaisit vähintään kerran viikossa.

Nyt sitten linkkaaman oma, kaverin tai vaikka joku muu blogi. Kerro myös vähän blogistasi.
Jos linkkejä tulee vähintään 10, teen esittelyt niistä erilliseen postaukseen.

6 kommenttia:

  1. Red Mystery with Paws
    Tää mun blogi täyttää sun ehdot siltä osin että siinä on koira. :'D

    Blogi käsittelee pääasiassa cockerspanieli-neidin harrastustoimintaa, kuten TOKOa, näyttelyitä ja Nose Workia, sekä niissä onnistumisia ja epäonnistumisia. Näiden ohessa käydään läpi myös ihan meidän arkielämää.
    Satunnaisia postauksia tulee myös liittyen koirien terveyteen, kun työn puolesta käyn luennoilla.

    VastaaPoista
  2. Iloloikka ja karvakerät
    Koiria löytyy kolme kappaletta ja siinä se taisikin olla :D Okei, tarkotuksena olisi myös aloitella nuorimmaisen kanssa canicrossia kunhan tässä talven/kevättalven aikana saan varusteet hankittua ja aivan takuulla tulen aiheesta blogiin kirjoittamaan(/kiroamaan). Jonkin verran kirjoittelen myös muiden eläinten elämästä, mutta koirista pääasiassa.
    Kuvia löytyy, ainakin välillä vaikka laadultaan ne taitaa olla enemmänkin mappi-ö tasoa.

    VastaaPoista
  3. https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=3952630973843620240#basicsettings
    Blogini kertoo elämästämme jamptlanninpystykorvan ja saksanseisojan kanssa. Saksanseisojan kanssa harrastamme metsästystä ja tarkoituksena tänävuonna on aloittaa agylity.Postauksia yritän tehä vähintään yhden viikossa. Kerron blogissa meidän metsäretkistä,arjesta ja harrastuksista.

    VastaaPoista
  4. Tässä on blogin osoite unelmakoirat.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. http://team-whoopsadaisy.blogspot.fi/

    Suht aktiivinen blogi, jossa seuraillaan bichon frisé ja hollanninpaimenkoira poikien elämää - niin treenirintamalla kuin ihan arjessakin! Pyrin kirjoittelemaan myös erilaisia aihepostauksia, ihan siihen tahtiin miten keksin aiheita.

    VastaaPoista
  6. http://torekelpi.blogspot.fi/

    Pientä laiskuutta päivitystahdissa havaittavissa näin pimeimpään aikaan, mutta eiköhän blogi ala taas henkiin heräillä :D Kelpie Tore ja corgi Trauma. Agilityä, rally-tokoa, vetoa (jos joskus kelit sattuu sallimaan), vaelluksia (tosin seuraavan kerran vasta keväämmällä), joskus jotain yleistä lätinää milloin mistäkin. Keväällä/kesällä(/ehkä syksylläkin...) toivottavasti myös pentuhöpinää :)

    VastaaPoista

Jätähän kommentti, kiitos!