8. tammikuuta 2017

Motivaatio hukassa ja arki kuulumisia

Mistä löytäisi motiporkkanan valokuvaamiseen? Tuntuu että nykyään on muka aina niin kiire, ettei muka kerkiä perehtyä manuaali asetuksiin. Nämäkin kuvat on otettu puoliautomaatilla, ja kuvankäsittely ohjelmakin meni jumiin sata kertaa yhden kuvan kohdalla, joten kuvat ovat nyt sitten mitä ovat. Harmittaa oikein kun ei voi työskennellä omalla koneella, tuntuu että vieraalla koneella ei tekemisestä tule oikein mitään.


Välkky on kasvanut ihan hirveästi viime päivinä, vaikka ruoka ei aina oikein meinaa upota pikkupiskiin. Ilman lisukkeita nappulat ei vaan tunnu uppoavan, paitsi jos ne on hetken olleet lämpimässä vedessä pehmenemässä.
Veetistä on tullut Välkylle kyllä tosi rakas, ja pentu seuraakin isoveljeään joka paikkaan.
Moni epäili ettei Veeti ikinä hyväksyisi pentua ja etteivät te tulisi toimeen, mutta toisin kävi. Veeti näytti kaikille, että hän pystyy hyväksymään perheenlisäyksen ja onhan se nyt kiva kun on kaveri.

Pakkasten takia Välkyn iho on ollut kuiva, ja nyt sen ruokaan on lisätty lohiöljyä, jotta saataisiin elvytettyä iho normaaliksi. Eihän muutosta heti tapahdu, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee.

Joku joskus epäili myös ettei minulla riitä pennun jälkeen enää aika Väinölle ja Veetille, miksei riittäisi? Veeti pääsee lenkille aina Välkyn kanssa, kun tulevat niin hyvin toimeen ja pentu uskaltaa uudessa paikassa telmiäkkin paremmin kun kaveri.
Väinö pääsi eilen Teemun ja mun kanssa metsälle ja saatiinkin sitä rontti 15km juoksutettua. Saalista ei tällä kertaa saatu, kun ajo meni isolle tielle, joten jouduttiin  jätkä hakeen pois ettei jää auton alle.
Koira oli kuitenkin hyvin väsytetty ja iloinen, kun kotona sai vielä lihaa päivälliseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!