12. tammikuuta 2017

Mainitsemisen arvoiset blogit

Kun julkaisin edellisen postauksen, ajattelin että voisin kertoa jo lukemistani blogeista ja perustelut miksi juuri nämä blogit kuuluvat suosikkeihini. Jospa joku meidän blogiin eksyvä löytää näistä uutta luettavaa itselleen.


Shadies on yksi suosikki koirablogeistani. Eniten minua kiehtoo juurikin lappiin liittyvät jutut ja ne upeat kuvat, joita saa ihailla tässä blogissa. Blogi kertoo kolmesta koirasta (Aurista, Kuurasta sekä Pöystistä) sekä laumanjohdosta Hannasta, joka työskentelee valjakkokoirien kanssa. 
Vaikka postauksia ei tulekkaan joka viikko, jokainen postaus on kuitenkin aina mielenkiintoinen. 


Joutavaa blogi kertoo Liisasta, joka kasvattaa Suomenlapinkoiria. Blogin aiheet eivät silti liity pelkästään kasvattamiseen, vaan myös omien koiriensa kanssa harrastamiseen,normaaliin arkielämään sekä opiskeluun kennellinjalla. Blogin ulkoasu on hyvin yksinkertainen, mutta silti sievä. Tätä blogia on tullut seurattua jo varmaan vuoden verran. 


Koiria maalta on varmasti monelle tuttu blogi, ja myös hyvin suosittu. Blogihan kertoo Jennystä ja hänen tällä hetkellä kahdesta sekarotuisesta koirastaan Savusta ja Lounasta. Olen seurannut blogia jo varmaan muutaman vuoden. Jenny kirjoittaa taitavasti ja kiinnostavasti eri aiheista. Blogista löytyy arki-ja treenipostausten lisäksi myös paljon mielipide-ja asiapostauksia.

Suden Saaga on ehdottomasti lempiblogini! Tätä blogia ei voi kuin hehkuttaa kaikille. Blogissa seikkailee kirjoittajan lisäksi myös läjä Siperianhuskeja. Suosittelen ehdottomasti tätä blogia kaikille, jotka pitävät hyvä laatuisista kuvista, koirista sekä retkeilystä, sillä niitä tässä blogissa näkee paljon!

Pawsomness on mielestäni myös hyvin valokuva painotteinen blogi, ja se postaukset sisältävätkin paljon hyvä laatuisia kuvia. Blogissa seikkailee omistaja Sadun kanssa sekarotuiset koirat Colhu ja Husco. 

Viimeisenä haluan mainita blogin joka ei ole koirablogi, vaan pikemminkin hevosblogi.
Kyseessä on Mustaa valkoisella blogi, jossa päätähtinä ovat Irlannincob hevoset Lordi ja Liisa. Blogissa vilahtelee myös välillä Valkoinen paimenkoira Lyyli. 
Miksi halusin sitten mainita tämän blogin? 
Koska Iida käyttää paljon negatiivista ja positiivista vahvistamista hevostensa koulutuksessa. 
Tyyli kouluttaa hevosta tuo mieleeni koiran koulutuksen, sillä Iida naksuttelee hevosten kanssa ja hyödyntää maastakäsittelyä paljon enemmän. kuin yleensä näkee hevosten koulutuksessa käytettävän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!