6. tammikuuta 2013

Sunnuntain Remmityöskentelyt

Tänään oli kyllä tosi monipuolinen päivä Tuikulla (:
Eka mentiin hihnatyöskentelee, josta ei kyllä tullu yhtään mtn. Varsinkin kun teemu halus mennä pellolle, Tuikku ei keskittynyt yhtään olennaiseen, vaan oli tosi kiinnostunut ketun ja rusakon jäljistä, joka on siis ihan hyvä asia. Sitä ei oo vielä opetettu silleen mettälle kun on ollu huonoja kelejä ja teemu ei oo kerinny sitä töiden takia viemään.

Juostiin tienpäähän, tähän asti meni vielä hyvin. 

Tuuli keskittyy parhaiten silloin kun sen kanssa juoksee hihnassa, se tulee tosi nätisti silloin eikä riuhdo väkipakolla joka suuntaan. Tästä tyttö on kyl saanu paljon kehujakin.


Eipä tuulia sitten pellolle pääsyn jälkeen kauheesti kiinnostanutkaan olla tekemisissä narun kanssa.


Vaihdettiin sit välissä niin että minä olin kameran takana. Tuulista sai tosi hyviäkin kuvia, mutta en nyt rupea kaikkia julkaisemaan. Ja siis koira on sen takia kiinni, että esim. täs kuvas selkäni takana on iso joki/koski, jonne ei haluta koiran menevän. Varsinkin kun se on jo paikka paikoin sula.

IIIIIISSSOOO Tyttö!! 

Myöhemmin illalla käytiin viemässä vielä metsään ruokinta paikalle heiniä ja levitettiin niitä alimmille puiden oksille, että rusakotkin niihin ylettyy. Tuuli oli meillä mukana ja juoksi irti pitkin metsää. Se uskaltaa onneks mennä yksinäänkin jo tosi pitkälle, aina välillä se kattoo ollaanko viel samas paikas odottamas.
Jossain kohtaa Tuomaksen koira juoksi meitä vastaan ja hetken päästä tuuli sen perässä piiitkälle metsään. Teemu veti mua sitten pulkassa takasin kotipihaan päin ja ihmettelin välissä kun teemu katsahti taakse ja rupes juokseen. Ja kun itse katsoin taakse näin kuinka Tuuli ja Kaapo juoksi rintarinnan meidän perässä.
Huomenna kerronkin sitten lisää niiden kahden tempuista tältä päivältä. Tässä teille "arvoituksellinen" kuva niiden tekemisistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!