1. tammikuuta 2013

Tarvikelista

Kunpa olis paljon rahaa, niin saisin kaiken tän!



1. Haluisin tommosen armeija värisen/kuvioisen nailonpannan, tommosella vähän erilaisella lukolla. Tohon olis myös kiva saada saman värinen hihna.

2. Toisena pantaja, ja vähän sellasena parempana pantana haluisin tuollaisen punaisen tai ruskean puolikiristävän pannan, nuilla isommilla niiteillä.

3. Vaatteita kovimmille pakkasille tarvis ja toi maastonvihree huppari on omasta mielestä tosi siisti! En löytänyt netistä kivan näköstä sadetakkia koiralle, mut semmonen olis kyl kans kiva.

4. Sit haluisin joko tommosen paksun patjamaisen koiranpedin tai sit ihan tommosen ns. korimaisen, mikä olis varmaan enemmän semmonen mis koira viihtyis? Kun olis se oma alue.

5. Sit tuola on toi sika ja majava vai mikä lie pörrö on. En pakolla edes osta molempia, mutta laitoin vaan vähän vaihtoehtoo. Heittopallo on yks sellanen jonka meinaan kyllä ostaa, hööksillä ainakin oli kivan näkönen 5e myynnissä.

6. Yks tärkeimmistä on tietysti ruokakuppi! Niitäkin oli monia erilaisia, mutta halua mieluummin painavan posliinisen kun niitä rautakuppeja, kun ne on sellasia että koira vetää niitä pitkin lattioita ja painavempi ei pakolla sit koko ajan menis pakoon.

7. Viimesenä tossa on vielä toi heijastava puolikiristävä panta, minkä sisusta on vihree. Toi panta olis hyvä pimeellä tai hämärässä. Vaikka treeni pannaks tai jtn.

Ja vaikka kuvassa ei oo, niin tietysti tähän kuuluu myös herkut, turkinhoitoon harja, riippuen siitä kuinka pitkä karva kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!