15. tammikuuta 2013

Vanhaa ja uutta

Tää talvi on ollu tosi rankka meidän koiralaumalle, en tiedä mikä koirarutto meille on oikein saapunut. Ikäväähän on se, että kolme meidän koirista on sairastellu ja kaks lopulta menehty. :( 
Helihän lähti jo joulun jälkeen, ennen uutta vuotta. Ja nyt terrimummo Ella lähti muutama päivä sitten. Kummallakin koiralla oli ikää sellanen 10-vuotta, joten ehkä oli niiden aika. Jami taas joka on Helin täysveli, (ovat siis samasta pentueesta) parani, sillä halvaantu jouluaattona selkä ja vei koiralta sen liikkumiskyvyn. Parissa päivässä se kuitenkin parani ja on ollut nyt kuin pikkupentu ja energiaa on löytynyt vaikka muille jakaa. Toivommekin että se ennen lähtöään saisi siitettyä Tuulille pentueen, että sais hyviä mettäkoiria. 

Rest in Peace Ella ♥

Haluan kuitenkin kertoa yhdestä iloisemmasta asiasta nyt, ettei mene ihan suruiluksi tämä postaus. 
Olen jo marraskuusta lähtien himoinnut itselleni uutta koiraa, Tuulihan on kyllä puoliksi minun, mutta se ei missään vaiheessa sopinut sellaiseksi "minun" koirakseni. Tykkään toki ajokoirista, mutta koska Teemu haluaa siitä hyvän metsäkoiran, ei siitä olisi juuri minulle hyötyä. 

Joulukuun puolella kuitenkin löysin netistä ilmoituksen ajokoiran x samojedin vahinkopennuista, ja ilmeeni kirkastui. Laitoin omistajalle heti viestiä josko uros pentu olisi vielä vapaana. No varattuhan se olikin jo, ja tyydyin silloin kuitenkin narttupentuun ja varasin yhden sellaisen. Odotin jo kovin että saisin pennun itselleni, olin suunnitellut kaiken valmiiksi ja nimikin oli jo keksittynä ja Lyylihän siitä olisi tullut. 
Tammikuussa sain kuitenkin sähköpostia omistajalta, ja hän kysyi olisinko vielä kiinnostunut urospennusta, kun sen varaaja oli perunut. Mietin muutaman päivän tätä ja lopulta päätin ottaa kuitenkin sen urospennun, koska olen aina kaivannut elämääni "toista" miestä :D 
Sitten tietysti alkoi taas kauhea hätiminen mikä pennun nimeksi tulee.. Ja miten onkaan mahdollista että aina silloin kun pitäisi keksiä narttupennulle nimi niin tulee poikien nimiä mieleen ja sama toisinpäin... Joten en ole vielä 100% varma minkä niminen sieltä loppupeleissä tuleee.
Tämä uusi lauman lisäys kuitenkin saapuu kotiin ensilauantaina, jännittävää! :) Tässä vielä kuvia pennusta "kasvattajalla".

Pikkuruinen vaavi vielä ♥

ISO poika jo :) ♥
Kuvat on ottanut: E.H 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!