16. huhtikuuta 2013

Meillä menee huonosti.

Viime yö...eli maanantain ja tiistain välinen yö ei oikein sujunut suunnitelmien mukaan.
Väinö nukkui hyvin, sillä oli vain vähän kuuma. Tuulilla sen sijaan oli huono yö, se kuransi ensin lattialle kamalan kasan, ja oli siis täysin kuralla, ei tullut yhtään kovaa kakkaa. Välissä se nukkui ihan hyvin, mutta rupesi jossain kohtaa oksentamaa ja lopuksi se vielä kuransi (tepan) karvamatolle.
Tuli siis nukuttua pelkästään valveunta... 6:15 lähdin sitte viemään Väinöä pihalle, ja saatuani sen tarhaan, tulin hakemaan Tuulia sisältä ja sain loppujen lopuksi senkin omaan tarhaansa. Teemu siivosi huonetta sillä välin, tosin ei mitenkään iloisena hajusta eikä aikaisin heräämisestä.


12:01 tein Tuulille sekä Väinölle ruuan. Keitin riisiä ja lisäsin siihen sitten nakkikastiketta, mitä oli jäänyt ylitse. Näin Tuuli sai mahaa rauhoittavaa ruokaa, lihan sijasta. Varmaan Väinö saa tästä lähin normaalisti lihaa, ja Tuulin kans vaihdetaan 50/50:n, eli saa nappulaa puolet ja puolet lihaa. Ei ilmeisesti sovi Tuulin mahalle tuo liha pelkästään, joten parempi näin. Täytyy vielä valita liha tarkoin, ettei anna lihaisia luita nyt hetkeen ollenkaan. Näillä mennään, kunnes Tuuli paranee.


Eilen illalla tutkittiin koti-konstein Tuulin vasenta etutassua/jalkaa, pientä turvotusta oli ylhäällä lihaksessa, joten varmaan on joku lihas venähdys tai pahimmassa tapauksessa lihas on revähtänyt. Edelleen arkoo jalkaa eikä laske painoa kunnolla sille. Liikeessä ei näy mitään kovin pahaa häiriötä, mutta pientä arkomista näkyy kun katsoo hyvin tarkkaan.
Tosi mukavaa tämä kevät aika, kun tuntuu että koko ajan tulee toiselle koiralle jtn ongelmia, no mutta toivotaan ettei Väinölle tule nyt mtn. Pysyisi edes toinen koira terveenä ja hyvinvoivana niin olisin tyytyväinen, ei olisi nyt kauheasti varaa laittaa ell. kustannuksiin rahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!