8. heinäkuuta 2013

Pantakuume!

Koira ihmisillä aina ollut ikuisena riesana pentukuume, mutta minäpäs poden pantakuumetta.
Tilasin tuossa muutama viikko sitten V:lle sellasen paremman pannan, mikä pari viikkoa sitten tupsahti postiluukusta ♥ Edellisessä postauksessa vähän esittelinkin sitä, mutta nyt ajattelin laittaa kuvat, joissa panta on käytössä.



Mä olin aina haaveillu niittipannasta omalla koiralla, ja viimeinkin sain toteutettua sen suuren haaveen. V:lle sopii melkein mikä väri tahansa, paitsi pinkki (en haluu homokoiraa). Mun yks lempiväreistä on v.vihree, joten sen kautta tuli ajatus v.vihreestä pk-pannasta. Ja totta puhuttaessa V:lle sopi toi panta kun nenä päähän, ei olis voinu olla enää täydellisempi.


Noh... nyt tuli taas selattua pannan tekijöitä ja kuume nousi taas. Tällä kertaa olis tarkotus tilata sekä Tuulille että Väinölle mittatilauspannat. Tuuli ja Väinö on ollu pennusta asti parivaljakko, ja mielessä tietysti kävi tiimipanta. Ja tällä kertaa molemmille "pehmo"pannat, eli fleece-pannat. :)

Tuulille tilaan v.punaisella sydän koristenauhalla fleece-pannan ja Väinölle muuten samanlainen mutta vain sinisellä sydän koristenauhalla. ♥ Tulevatko sitten ketjulla vai soljella sitä en vielä osaa sanoa.


2 kommenttia:

Jätähän kommentti, kiitos!