6. huhtikuuta 2015

Sairastuvalta päivää


Pääsiäinen, sen on kuulemma jonkinlainen juhlapyhä ja jollain tapaa ilon päivä kun ihmiset syövät itsensä pulleiksi suklaalla ja lampaalla. Eikös Jeesus kuollut pääsiäisenä? tai ylösnousi en ole ihan perillä enää näistä jutuista. Meillä ei ollut ihan niin ihana pääsiäinen, kun olisin toivonut.
Meidän oli tarkoitus lähteä tapaamaan Veetin siskoa Hulia, niin että sisarukset saisivat taas leikkiä yhdessä. Niin ei kuitenkaan käynyt, itseasiassa koirat on koko pääsiäisen saanut lomailla. Itse olen perjantaista asti ollut oksennus/vatsataudissa, ja kieltämättä olo on ollut todella surkea ja olen maannut vain sängyssä. 
Hävettää kuinka jokin pieni tauti saa ihmisen niin helposti sängyn pohjalle, ja vielä kun kyseessä on koiranomistaja joka rakastaa ulkoilua. Niimpä tietysti niinä päivinä kun oksensin ämpäriin, ulkona paisoi aurinko ja oli lämmin, jep. 


Suunnitelmia kesäksi meillä on jo vaikka kuinka paljon! Tarkoitus olisi lähteä Veetin kanssa käymään Karijoella, löydettäiskö sieltä Veetille sopiva leikkikaveri. Karjoella asustaa enemmänkin tuttava Sanna ja hänen koiransa Caapo, Coma, Jäynä ja Keira. 
Veetin siskoa Hulia pitäisi mennä katsomaan. 
Ollaan myös ajateltu, että mahdollisuuksien mukaan lähdetään Tampereella poikkeen. Veeti ei oo ikinä käyny niin isossa cityssä ja tää olis sille ihan uus kokemus. Nähtäis parasta ystävääni Jenniä sekä jos halukkaita koirakkoja Tampereella on, niin heitä.

Kaikkea pientä tapahtumaa on siis kesän mittaan tulossa, kun vain kaikki menis nappiin. Veeti lähtee mukaani myös Parkanoon, kun menen viikoksi vanhempieni luo, jos vaikka Nuka tulis paremmin jo toimeen oman koirani kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!