30. syyskuuta 2016

Muutama kysymys mitä meiltä on kysytty eniten

1.  Harrastatko muuta koirien lisäksi? 
- Harrastanpa hyvinkin mm näitä: Piirteyly, kirjoittaminen, lukeminen, figuurien customointi, eläinfiguurien keräily ja valokuvaaminen. Joskus innostuessani myös neulon ja virkkaan. 

2. Purevatko tai näykkivätkö koirasi?
- Kumpikaan koira ei tietoisesti pure ihmistä, joskus voivat vahingossa näykätä esim leikin tiimellyksessä. Esim Veeti helposti käy hampailla kiinni leluilla leikkiessä, mutta se on usein vahinko ja häpeää tilanteessa. 

3. Ovatko Väinö tai Veeti kumpikaan koskaan karanneet?
- Väinö on karannut monesti, ihan liian monesti ja sitä ei voi edes päästää irti ilman tutkapantaa. Veeti on karannut muutaman kerran ollessamme lenkillä metsässä, yleensä kuitenkin jokin metsäneläimen haju nokassaan. 

4. Mitä Väinö pelkää? Entä Veeti?
- Väinö ei oikein pelkää mitään, se on ollut pennusta asti hyvin uhkarohkeakin. Veeti pelkää pamauksia, sekä vähän outoja miehiä. Ja kissoja ja possuja jajaja.... listaa voisi jatkaa. 

5. Haukkuvatko koirasi paljon?
- Jonkun verran. Veeti haukkuu ainoastaan pihalla vahtiessaan reviiriä sekä odottaessaan ruokaa. Väinö haukkuu vähän kaikella, mutta ei koko ajan. Välillä se haukkuu yöllä, kuin ilmoittaakseen että hän on vahdissa. 

6. Mikä puhelin sinulla on?
- Samsung Galaxy S5 mini. 


7.  Kerro elämäsi koirasta.
- Minulla ei ole ns yhtä elämäni koiraa, vaan kaikki ovat minulle yhtä tärkeitä. Mieleenpainuvin taitaa kuitenkin olla ensimäinen koirani Sissi. Roosa on myös sellainen koira, jota en ikinä unohda ja jota voisi sanoa elämäni koiraksi. 

8. Kun hankit koiraa, mihin kiinnität huomiota? 
- Rodun luonteeseen, terveyteen ja alkuperäiseen käyttötarkoitukseen. Nyt tulevaa pentua etsiessäni, olen ollut erittäin tarkka yhdistelmästä, millaisia koiria sielä on taustalla ja millaisia käyttötuloksia koirilla on. Varsinkin kun haetaan käyttö/työkoiraa, suvusta on löydyttävä myös käyttöhistoriaa, ei ainoastaan näyttelytuloksia. En myöskään halua pentua liian nuorilta vanhemmilta, enkä myöskään ota pentua, jonka isällä on enemmän kuin 20 jälkeläistä. Vanhemmilla pitää olla myös terveen koiran paperit, eli niille on tehty vaaditut luustokuvaukset. 

9. Minkärotuinen koira sinulle tulee? 
- Vielä asia ei ole niin varma, että meille pentu tulee 100 prosenttisesti, koska pennut eivät ole vielä syntyneet ja sukupuoli jakauma on vielä kysymysmerkki. Joten rotua en täällä sen enempää vielä kerro, muuta kuin että Ärrieri. 

10. Haluaisitko nartun vai uroksen? Miksi?
- Nartun, koska narttu tuntuu tällä hetkellä sopivammalta vaihtoehdolta, varsinkin kun meillä on 5 urosta jo talossa. Näin ollen ei tarvitsisi aina miettiä sitä, että ketkä voi viedä yhdessä lenkille ja ketkä voi laittaa samaan aikaan autoon. Narttu myös sen takia, että putkiaivot saa riittää hetkeksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!