6. toukokuuta 2015

Kissavauvoja !


Ajattelin tänään poiketa pikkuriikkisen koira aiheesta, ja paneutua meidän muihin perheenjäseniin.
Eritoten neljään lutuiseen karvamöykkyyn, jotka suuntaavat vasta heinäkuun alussa uusiin koteihin.
Ja nämä neljä palleroa ovat tietysti Ruskan pennut!

Ja jotta kaikki pysyisivät kärryillä niin kerrotaanpa hiukan. Eli Ruska on siis oma maatiaiskissani, joka on kotoisin Teuvan noita-akalta (hiukan inside juttu). Sillä on päiviä kun se rakastaa ihmisiä ja huolenpitoa/rapsutuksia ja niitä päiviä joina se ei hyväksy minkäänlaista kosketusta. Ruska on hiukan arka lasten kanssa, eikä halua lapsien rapsuteltavaksi.

Ruska puolivuotiaana.

Pennut syntyi 10.04.2015 kaksi tyttöä ja kaksi poikaa.
Pennut on kasvaneet hyvin ja ovat jo kiinnostuneita pesäkopan ulkopuolisesta maailmasta. Aivan uskomattoman ihania kakaroita, ei saisi mutta oon jo kiintynyt jokaiseen. Alussa Ruska sai rauhassa olla pentujensa kanssa, nyt oon aina hetkeksi ottanut pennut kopasta tutkimaan maailmaa. Ja voi kamala mikä hätä niille tulee kun joutuvat koppaan takaisin :) On uskomattoman hienoa saada katsella kun se pieni möhkö kasvaa ja varttuu.

Koko porukka kopassa ♥


Yläkuvassa toinen pojanviikareista, Nimeltään Topi. Topi tykkää tutkimusmatkailla pesän ulkopuolella ja on todella avoin ja utelias pikkukaveri.


Tämä taas on Tuukka. Tuukka on veljeään hieman ujompi ja tekee vain pieniä tutkimusmatkoja lähellä emoaan.


Tämä kaunis mustakilpikonna tyttö on Tiuku. Tiuku on pennuista rohkein ja utelian. Se on myös hyvin sosiaalinen sekä tykkää ihmiskontakteista.


Viimeisenä on oma kultatyttö Taika, joka tosiaan jää kotiin. Taika on pikkuisen pienempi kuin muut, mutta kehittynyt myös hyvin. Taika turvautuu usein veljeensä Tuukkaan ja ovatkin yleensä kimpassa jokapaikassa.

Tuukka ja Taika
Toivottavasti kovin monelle ei tullut kissanpentu kuumetta :)

4 kommenttia:

  1. Laskinko oikein, että luovutat ne 12-viikkoisina? Meinaan oi ihanaa, jos näin. ^_^ Vitsi, miten söpöjä pikku palleroita. Mulla on krooninen kissekuume, ei helpottanut tämä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu heinäkuussa ovat 12-viikkoa :) Tiuku, Tuukka ja Topi etsivät vielä koteja, kyselyjä on tullu kauheesti, mutta oon aika tarkka mihin nää pallerot myyn ^.^

      Poista
  2. Tämmöset kuvat pitäs ehdottomasti kieltää, liian söpöjä pieniä kisuja! Muistan kun meidän mummolassa oli monesti kesällä kissanpentuja, niitä sitten hoidettiin. :3

    VastaaPoista
  3. Eikäää, mitä ihania pieniä söpöläisiä! ♥ Mulle ainakin tuli hirveä kissakuume. :D Ja todella hyvä juttu kun luovutat kissanpennut 12-viikkoisina, koska valitettavan harvat niin oikeasti tekevät. :/ Peukku kuitenkin sulle siitä! :)

    VastaaPoista

Jätähän kommentti, kiitos!