30. kesäkuuta 2015

Koirakavereita Heinäkuulle?


HUOM!! heinäkuu viimeisellä viikolla eli: 27.-31.7. Me ollaan Tampereen suunnilla Veetin kanssa, joten olisi kiva treffata koirakavereita. Veeti tarvitsisi  kipeästi uusia koirakavereita, kun meillä ei ole kuin pari koirakaveria jota nähdään. Veeti hyväksyy siis kaikki sukupuoleen tai rotuun katsomatta. Kaikista pienimpiä kavereita en suosittele, koska paimenkoira on aina paimenkoira. Niin ja tosiaan meitä voi tuona aikana tavata Tampereen lisäksi, myös Lempäälässä, Pirkkalassa ja Ylöjärvellä. 



Veeti pääsi eilen juoksemaan Hempan kanssa. Kauaa ei oltu, koska ilma oli sen verran tukala sekä ötökkäpopulaatio oli suuri. Sen verran kuitenkin että koirat sai ylimmät energiat pois, eikä tarvitse olla ihan toimettomana olla. Syksyllä Hempalla alkaakin opetuspuuhat, kun se saa opettaa noutamisen lahjansa Onnille. Ja tietysti pääsee metsästyskaudella sorsastamaan isännän kanssa. Toivottavasti saataisiin saalistakin, koska viime syksynä Hemppa oli hiukan agressiivinen kun ei ollutkaan mitään mitä noutaa. Muutenhan koira on tosi kiltti, mutta metsästäessä turhautuu helposti, jos ei saa tehdä sitä mitä rakastaa eli noutaa lintuja. Viime syksy oli huono lintupuolella, ja Hemppa puri isäntää muutamaan otteeseen turhautuessaan. 



Sunnutaina meillä oli Veetin kanssa lepopäivä, jolloin ei oikeestaan tehty mitään. Ilma oli niin kuuma iltaan asti, ettei voitu lenkkeilläkkään. Lomapäivä olikin hyvä koiran turkin siistimiseen! Veetiltä lähti hapsottavat mahakarvat, pyllykarvat leikkasin siistimmäksi, sekä jalkatupsut sai kyytiä, sillä niihin tarttuu kurakelillä lika tosi ärsyttävästi, jos koira ei muuten ole likainen. Myös kaulurista lähti muutama sentti pois ja omaan silmään, koira on nyt paljon siistimmän näköinen. Tietysti karvanlähtö saisi jo loppua. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!