3. heinäkuuta 2015

Kissanpennut vauhdissa

Tuukka alias Tiikeri lekottelee.
Mä en olekkaan pitkään aikaan päivittänyt meidän kissa lapsosista. Ne on kasvanut ihan hurjasti, vielä hetki sitten ne oli pieniä ja onnettomia lapsia. Nykyään ne onkin jo 12-viikkoisia villikoita, jotka hyppii tosta noin vaan pöydille ja ikkunalaudalle. Sekä juosta kirmaavat 100 lasissa. Kyllä ne silti edelleen osaa ottaa rennosti, niinkuin yläkuvassa oleva Tiikeri.
Meidän Tuukka on edelleen yhtä ihmisläheinen ja hellyydenkipeä kuin ennenkin. Tiikeriksi se muuttui kun sen raidat rupesivat kunnolla näkymään. Vaikka Teemu sanookin sitä Liikeriksi.


Pennut on myös ulkoilleet, tosin valvovan silmän alla koko ajan. Eivätkä ne kauaksi vielä ole onneksi lähteneet, viereiselle hiekkakasalle ne yleensä kiiruhtavat leikkimään.
Niin ja tosiaan näille ei loppujen lopuksi löytynyt kotia, joten ne ovat meillä tässä niin kauan kunnes potenttiaaliset kodit löytyvät.

Taisin unohtaa kertoa meidän orpopennusta, joka siis löytyi kuukausi sitten meidän lantalasta. Pelastettiin pienoinen ja vietiin se muiden pentujen joukkoon. Alku sähinöiden jälkeen Ruska hyväksyi pennun omakseen ja rupesi imettämään sitä. Aluksi muut pennut eivät hyväksyneet sitä, mutta nykyään kaikki nukkuvat samassa läjässä ja leikkivät yhdessä.

Tiuku ja Tiikeri leikkivät
Orpopentu tissillä :)
Topi
Tiuku
Mamma tuli ♥

- Irvikissa - 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!