11. marraskuuta 2014

Metsän Sudet




Blogin nimi vaihtui ja uusi hieno bannerikin saatiin! :) Bannerin on tehnyt Sarita, kiitokset siitä hänelle :)!

Blogi taukoili hetken aikaa, että sain oman elämäni jaloilleen. Voinkin siis kertoa etten opiskele enää, haluaisin mutten jaksa tapella opettajien kanssa, jotka minulle tämä tekivät. Enhän voi tietysti syyttää muita, mutta tällä kertaa heidän virheestään minä saan kärsiä. En ole alkuunkaan vielä varma, mitä ajattelin tehdä. Mahdollisesti muutan ensivuonna Lappiin Veetin kanssa, tai sitten en. Kaikki on vielä kovin auki... 

Veetille kuuluu kuitenkin hyvää, se on elinvoimainen oma itsensä eikä jalkakaan enää rasita sitä. Täällä satoi parina päivänä lunta, joten käytimme sen heti hyväksemme ja ulkoilimme metsässä paljon.
Nyt taas on märkää ja mustaa, joten en ole jaksanut edes lähteä metsään kastumaan. Veetin kanssa ollaan treenailtu vaan omaksi iloksemme, ja kokeiltu uusia treeninameja jota ostin pari viikkoa sitten Porin mustista ja mirristä. Ja hyviksi on todettu!
Kyseessä siis Britin training snackist koossa M.

Tein tilauksenkin Lemmikkistoreen. Tilasin siis Veetin pantaan nimilaatan (koiran nimellä ja puhelinnumerolla), yhden pussin Racinel Prmal kilohailia, 5x sonnin suteja ja Everlasting palloon taas täytettä. 

Herkkuna pohjalla ostin vielä uutta shamppoota!
Toivotaan että tää on hyvää! Koska harvemmin ostetaan mitään shamppoita, kun koiria pestään niin harvoin. Tän tilasin senkin takia että, kun Veeti rupee taas sisällä asuun kun tulee talvi niin ettei se pudottais kaikkee karvaansa. 





Loppuun vielä kuvia meidän viikonlopulta :)



Anteeksi kuvien huono laatu, mutta tuolloin oli ihan järkyttävä sumu :(







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!