16. kesäkuuta 2015

Suosikkirodut Top 10

Sain ajatuksen tehdä Top 10 suosikki roduistani postauksen, jossain vaiheessa teen myös top 10 inhokki rotuni. Rodut eivät ole missään järjestyksessä.


Australiankarjakoira


Todella kaunis koira, ja omaa silmää miellyttävä. Lapsesta asti haaveillut tälläisestä, että ehkä joskus tälläinen tulee, tai sitten ei. Näiden terveys mietityttää kovasti. 

Siperianhusky 


Tietysti Husky, ehkä yksi hienoimmista koirista, ja voin sanoa että kuuluu suosikkien kärkikastiin. Rotuun ole tutustunut ihan pienenä tyttönä ja aina ollut yksi haave, joka toteutuu varmasti joskus. 

Rottweiler


Voiko upeampaa koiraa olla! Rottis on yks kova lapsuuden haave. Kakarana minulla oli huoneeni seinät vuorattuna rottiksen kuvilla, oli kalenteria ja tyynyä ja pehmolelua ja ties mitä kaikkea muuta :D 

Amerikanakita


Oon näihin turrikoihin tutustunut kaverin kautta ja todellisia halinalleja ovat. Kyllä Japanilainenkin Akita on hieno, mutta tykkään enemmän tästä Amerikanakitasta. Mielestäni nämä muistuttavat enemmän ns. nallekarhua.

Länsigöötanmaanpystykorva


Tutustuin näihin yhden kasvattajan luona, kun mietin gööttiä itselleni. Pidän pienistä koirista, joilla on kuitenkin kuin ison koiran luonne. Kyllä tälläinen voisi itselle sopia, mutta tällä hetkellä se ei tunnu oikealta. 

Tanskandoggi


Ikuinen haave on oma doggi, vaikkei sellaista meille ikinä tulisikaan. Ylväs ja kaunis kuvaavat hyvin tätä rotua. Olen paljon näiden kanssa ollut tekemisissä lapsena ja silloin jo tykästyin. Kyllä koiralla kokoo pitää olla ;)

Bullterrieri


Niin kääpiöbulli kuin normi bulli ovat lähellä sydäntäni. Kaunis, vaikka kauneus onkin katsojan silmässä, kun puhutaan tästä rodusta. Ensi kosketukseni bulliin on ollut joskus lapsena. Anopin siskolla on tälläinen oikea Diiva (nimensäkkin mukaan) ja sen touhotusta on ilo katsella. 


Bernhardinkoira


Karvaa, kuolaa ja vielä enemmän karvaa. Muistan aina naapurin Ukkosen, jota käytii paijaamassa ja kuinka me juostiin pakoon, kun se kuolanassu rupesin ravistelemaan :D Uskomattoman ihana koira, mutta ei just se oma rotu, vaikka hieno onkin. 

Shetlanninlammaskoira


Ehkä joskus myös itseltäni löytyy tälläinen tukkajumala. Kompakti koko sekä miellyttävä luonne täsmäämät. Helppo koulutettavuus on aina plussaa ja ulkonäkö ♥

Suomenlapinkoira


Voiko tästä rodusta nyt mitään edes sanoa. Se on upea niin luonteeltaan kuin ulkonäöltäänkin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!