14. tammikuuta 2016

Seikkailu Joella

Onpas ollut taas tohinaa kerrakseen! Eilen otin Veetin mukaan kun kävimme Teemun kansa joella laittamassa koukkuja, kauhea keli kyllä oli. Tuuli raivosi ja meinasi tehdä kävelystä vaikeaa, mutta eipä se tainnut karvakuonoa haitata, sellainen vauhti oli koko matkan.


Joella oli yli 40cm jääkerros ja vielä lunta päällä, joten Veetikin uskalsi tulla jäälle. Ilman lunta, se olisi varmaan jäänyt rannalle ruikuttamaan, kuten yleensä.
Teemun touhutessa kairan kanssa, me Veetin kanssa tutkailtiin rantaa ja itse tietysti kuvasin minkä ehdin. Kun otettiin syöttikalat esille, Veetiäkin rupesi kiinnostamaan Teemun touhu.
Koira katseli että tyhmäkö se ukko on, kun ruokaa laittaa veteen :D


Tänä talvena on ollut vähän sitä ongelmaa, että Veetin jalkoihin kertyy lumesta kauhiat pallerot, vaikka tätä ongelmaa ei ole ennemmin ollut. Mietin että pitäisikö jaloista ottaa hapsukarvat pois?
Tassuissa sillä on anturoiden välissä ihan normaalisti karvanpituus, ei siis ole mitenkään liikaa eikä niitä ole kyllä ikinä leikattukkaan, kun ei ole tarvittu. Jaloissa muuten sillä kasvaa vähän pidempää karvaa, johon sitä lunta sitten kertyykin.


Asiasta kukkaruukkuun, me voitettiin Ikaalisten Ikafotolta arvonta, josta saadaan oma ottamalla kuvalla canvas taulu, lähettelin heille tänään kuvaa ja ilmoittelen tänne sitten, minkä kuvan valitsin ja millainen siitä sitten tuli, kun sen kotiin saan :)


Veeti ihmettelee <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!