9. syyskuuta 2016

Koska näin vihreän valon

Mä näin eilen illalla vihreän valon, ja se on jo iso juttu. Ja tiedättekö mitä se tarkoittaa?
No sitä että nyt saa jo haaveilla ihan tosissaan ja miettiä mitä kaikkea pitää ostaa.
Vaikka eihän mikään vielä varmaa ole, mutta ehkä mä saisin viimeinkin sen pennun, onko se sitten talvipentu?


 Tässä on mun pienen pieni lista asioista, joita voisi tarvita.
1. Peti pienelle on tarkoitus tehdä ihan itse, tai ainakin pohja on tarkoitus tehdä itse, ja sitten sinne voi pehmikkeeksi ostaa jonkun muhkean patjan. Nykyään kun on vaikka minkämoista petiä koirille myynnissä.
2. Oon katsellut ja ihastellut jo pitkään noita Ke-hun leluja palkkaukseen, ne on niin ihanan värikkäitä ja sellainen tulisi kyllä tarpeeseen.
3. Ja koska kyseessä on koira, jolla ei ole tai on todella ohut pohjavilla, niin pentunen tarvitsee tietysti oman peruspompan, ja minkä muunkaan värinen kuin pinkki tai ehkä sittenkin violetti.
4. Panta on tietysti hankintalistan kärjessä, mutta en ole vielä oikein varma ostanko tuon perus rukkapannan, vai ostaisinko heti kunnollisen nahkapannan.
5. Heijastinliivi on samanlainen kun mitä olen ajatellut Veetille. Hurtan juuri tuo malli on kätevän näköinen ja luulisi pysyvän koiran päälläkin, tosin kuin useammat tarroilla kiinnitettävät liivit jotka keräävät tarraosiin karvaa ja roskia.

On siinä jo jotain ajateltavaa, mutta niinku ylhäällä jo sanoin mikään ei ole varmaa vielä. Nyt olen vasta luvan saanut, ja tästä on vielä pitkä matka kolmannen koiran omistajaksi. Silti on ihana haaveilla jo nyt, jonkilainen unelma pitää aina olla. Niimpä rotua tai muuta en täällä vielä kerro, koska olen niin pessimistinen ihminen ja kaikki voi vielä kääntyä päälaelleen.
Ja koska pidän blogia pääosin itseäni varten, haluan silti julkaista tämän postauksen itselleni muistoksi.

2 kommenttia:

  1. "Niimpä rotua tai muuta en täällä vielä kerro, koska olen niin pessimistinen ihminen ja kaikki voi vielä kääntyä päälaelleen."

    Samaistun tähän niiiin vahvasti :D mulle on jo pentu varattuna ja sen pitäisi tulla muutaman viikon päästä kotiin, mutta en silti tahdo uskaltaa kertoa siitä paljon mitään etukäteen ettei asiat mene päin pyllyä jotenkin maagisesti vaikka kaiken pitäisi olla OK. Ehkä yritän uskaltaa kuitenkin .. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Niin mä taisinkin lukea sun blogista, että sulle on pemtunen tulossa!:)
      On kyllä tosi moni bloggaaja hankkinut pennun tnää vuonna, tuntuu että mihinta vaan menee niin silmiin osuu pentukuvia :D

      Poista

Jätähän kommentti, kiitos!