18. lokakuuta 2016

Varustepostaus

Nyt on viimein aika tehdä kauan puhuttu varustepostaus. Tää on nyt hyvä tehdä, kun oon saanut suurimman osan ylimääräisestä tavarasta myytyä.

Vasemmalta 1. Veetin Valtolta tilattu Pk-panta, käytössä enää harvemmin. 2. Veetin vanha rukkapanta, joka ei enää pysy oikeessa koossaan (nykyään pelkkä varapanta). 3. Veetin Nahkainen niittipanta, joka on muistaakseni ostettu CC:ltä (nyk. kaulapannat.net). 4. Väinön rukkapanta, oli pakko ostaa keltainen kun ei myydä enää oranssia :(
5. ja 6. 60cm ja 50cm kurkkarit, vähemmällä käytöllä. 7. Väinön valopanta, mitä on käytettty myös Veetillä.


Väinön turkoosit Rukan valjaat ja Veetin mittatilaus valjaat JumJum'silta. Väinöllä on myös taakanvetovaljaat JumJumsilta, mutta ne oli niin likaiset, että jätin kuvasta pois.

1. Rukan turkoosi ledvalohihna, joka Veetillä käytössä. 2. BF:n punainen monitoimarihihna. 3. Neon flexi, joka on vähän kaikilla käytössä.

Veetin turkoosi Peruspomppa ja BOT verkkoloimi.

Juoksuun Zero DC:n Grizzly vetovyö ja Unessalta ostettu kahden koiran vetoliina, joka toimii ihan hyvin myös yhdellä koiralla.
Tää vetovyö on kyllä hyvä siitä, että siinä on paljon rinksuloita, mihin saa hyvin kaiken tarvittavan esim vesipullon kiinnitettyä. Takana on vielä sopivankokoinen tasku puhelimelle ja mp3 soittimelle.

Hurtan pelastusliivit Veetille. Nyt kuitenkin jo laitettu kaappiin talviunille.

Ja viimeisenä Veetin tämänhetkinen ruokalista. Carniloven porosapuskaa, Country hunterin ankkamärkäruokaa ja Back on trackin ruusunmarjarouhetta. Carniloven rinnalla käytetään myös Platinum nappulaa sekä lihaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitos!